Onze Toekomst, Onze Keuzes

Pandemie en runaway crisis... moedwillige vernietiging van leven... sociale onrechtvaardigheid... klimaatverandering... een historisch keerpunt voor de mensheid...

Normaal werkte niet, hoog tijd om een nieuwe weg in te slaan!

Schrijf je in voor de actie

Met Onze Toekomst, Onze Keuzes roept Extinction Rebellion Belgium iedereen op om de gejaagde race van "de terugkeer naar het normale" een halt toe te roepen en de balans op te maken van onze samenleving. Wat moeten we behouden en wat geven we op? Wat zijn de dingen die ons leven en onze samenleving waarde geven, en wat is overbodig, schadelijk of onrechtvaardig?

Van 15 tot 27 juni zal een golf van acties plaatsvinden in het hele land. We nodigen iedereen uit om na te denken over welke keuzes jij zou maken en deze op te schrijven op een bord: rood voor wat we achter ons moeten laten en groen voor wat we moeten behouden. De actie ontvouwt zich in 3 fases met toenemende intensiteit eindigend in een grote burgerlijk ongehoorzame actie op 27 juni in Brussel.

Hoe deel te nemen aan de actie:

Wil je helpen in de organisatie van de actie of heb je andere vragen? Mail dan naar actionfeedback@extinctionrebellion.be.

Last updated